Wedstrijd: win een vaart op de RV Simon Stevin!

Horizon Educatief vzw is opgericht op 2 december 1995 en dus vieren we onze 20ste verjaardag. In die 20 jaar deelde Horizon Educatief haar passie voor de zee met meer dan 400 000 kinderen. We willen zoveel mogelijk kinderen en jongeren het leven aan onze Noordzeekust laten ontdekken en gaan daar ook de volgende 20 jaar enthousiast mee door!

Voor ons 20-jarig bestaan lanceert Horizon Educatief een wedstrijd op facebook. Like onze facebookpagina (facebook.com/horizoneducatief) en zet je leukste, spetterendste, origineelste en creatiefste verjaardagsboodschap op onze tijdlijn. Maak kans op één van de superprijzen: een gratis vaart met je klas op het onderzoeksschip de RV Simon Stevin!

Wedstrijdreglement:
  • Wie: maximum 18 deelnemers en 1 leerkracht per vaart (grotere groepen kunnen na overleg opgesplitst worden over 2 vaarten op dezelfde dag)
  • Wanneer: vrijdag 22 april 2016 of woensdag 18 mei 2016
  • Wat: een halve dag meevaren aan boord van het onderzoeksschip van het VLIZ, de RV Simon Stevin (als de weersomstandigheden het toelaten). Een animator van Horizon Educatief staat in voor de educatieve begeleiding aan boord.
  • Praktisch: deelnemen aan de wedstrijd kan tot 31 december 2015. De winnaars worden eind januari 2016 verwittigd.

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.