Vier samen met Willem de Zeerover je verjaardag!

Hiep hiep hoera, er is er binnenkort eentje jarig! Nodig dan al je vriendjes uit voor een spetterend feest bij Horizon Educatief. Woeste Willem feest maar al te graag met jullie mee. Woeste Willem is een zeerover, een echte woeste piraat. Hij zwaait met zijn armen en lacht ‘hoepel op landrotten!’. Maar Willem is ook dol op vliegeren, schatkisten zoeken, zeemeerminnen roepen en dolle pret beleven op het strand. Vergeet jullie ooglapje en zeekijker niet!

Voor wie?

Willem de Zeerover gaat op stap met kleine zeerovers tussen 4 en 8 jaar.

Wanneer?

Verjaardagsfeestjes gaan telkens door op woensdagmiddag of in schoolvakanties elke werkdag om 13u30. De activiteit duurt 2 uur. 

Waar?

Horizon Educatief (gelegen op Openluchtcentrum Duin & Zee), Fortstraat 128, 8400 Oostende. 

Inbegrepen in de prijs

1) speelse belevingsactiviteit (2u) op het strand, begeleid door een ervaren animator van Horizon Educatief

2) verjaardagsgeschenkje voor de jarige

3) gratis gebruik van de sanitaire blok met toiletten en lavabo

4) gebruik van de speeltuinen en picknickbanken van openluchtcentrum Duin & Zee

5) ouders staan zelf in voor het meebrengen van eventuele hapjes of drankjes. Het gebruik van de keuken is gratis (2 kookplaten, koelkast en diepvriezer, microgolfoven, borden, glazen, bestek) mits zelf op te ruimen en af te wassen.

Praktisch

Het feestje is gratis voor de jarige en zijn/haar ouder (max. 2 volwassenen). Vriendjes betalen 8 EUR met een minimumtotaal van 64 EUR. Maximaal 15 vriendjes kunnen meevieren. Reserveer minstens 4 weken op voorhand. Er kan kosteloos geannuleerd worden tot 1 werkweek voor datum. Indien er niet tijdig geannuleerd wordt, zal een administratiekost van 25 EUR aangerekend worden.

—–

Inschrijvingsformulier Vier je verjaardag met ons

Wil jij je verjaardag vieren met Woeste Willem? Vul hieronder onderstaand formulier in.

Wij behandelen zo snel mogelijk uw aanvraag. Je ontvangt binnenkort bericht of er kan ingegaan worden op uw wensen; aangevraagde sessie, beschikbaarheid datum, beschikbaarheid lokalen, beschikbaarheid animatoren. Wanneer uw keuze niet meer ingewilligd kan worden, zal een alternatief moment of alternatieve sessie voorgesteld worden.

GELIEVE PER FEESTJE ÉÉN FORMULIER IN TE VULLEN.


  • DD slash MM slash JJJJ