Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/3/8/3/horizon-educatief.be/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Willem de Zeerover | Belevingsspel voor kleine piraten | Horizon Educatief, educatieve activiteiten in Oostende voor groepen

Sessies A-Z

Willem de Zeerover | Belevingsspel voor kleine piraten

Willem de Zeerover | Belevingsspel voor kleine piraten

Tussen duin en zee woont Woeste Willem. Willem is zeerover. Of eigenlijk: Willem wàs zeerover want hij is met pensioen. Woeste Willem is een echte woeste piraat. Hij zwaait met zijn armen en roept: ‘Hoepel op, landrotten’. Maar Willem de Zeerover is ook dol op muziek, zeemeerminnen en dolle piratenpret op het strand. Alleen die rommel in zee en op het strand maakt onze zeerover nog bozer dan hij al is. Kan hij de kinderen opvoeden tot welgemanierde, zeebewuste maar toch super stoere piraten? Groot vertier voor klein!

DOELGROEP 2de + 3de kleuterklas en 1ste graad lager onderwijs
DUUR 2u
MAX. 25 leerlingen
AFSPRAAKPLAATS Horizon Educatief
LOCATIE duinen + strand
PRIJS (Oostendse scholen) € 80
PRIJS (andere scholen) € 90
PRIJS (verenigingen) op aanvraag
MEER INFO info@horizoneducatief.be

——————————————————————————————————

Inschrijvingsformulier Willem de Zeerover

Wil je reserveren voor de sessie Willem de Zeerover? Vul hieronder onderstaand formulier in.

Wij behandelen zo snel mogelijk uw aanvraag. Je ontvangt binnenkort bericht of er kan ingegaan worden op uw wensen; aangevraagde sessie, beschikbaarheid datum, beschikbaarheid lokalen, beschikbaarheid animatoren. Wanneer uw keuze niet meer ingewilligd kan worden, zal een alternatief moment of alternatieve sessie voorgesteld worden.

GELIEVE PER KLAS OF SESSIE ÉÉN FORMULIER IN TE VULLEN.


  • DD slash MM slash JJJJ

Bookmark the permalink.