Zomer 2020

Horizon Educatief laat je deze zomer niet in de steek! We hebben een programma uitgedacht voor verschillende doelgroepen.

  • Elke weekdag kan je een leuke activiteit beleven met je gezin, familie of vrienden. Elke dag komt een ander thema aan bod en dat de hele zomer lang. Boek je liever een animator voor je eigen groep? Dat kan ook.
  • Zoek je een tof, interessant, boeiend en plezant zomerkamp voor je kind? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen meedoen met onze ‘Zot van de zee’-weken. En we zijn flexibel: je kan ook per dag inschrijven. Ideaal voor last-minute beslissers.
  • Voor speelpleinwerkingen hebben we een speciaal aanbod met het beste van de zee.

Uiteraard houden we ten allen tijde rekening met de door de overheid uitgevaardigde Covid-19-maatregelen.

Klik op onderstaande buttons voor meer info.

Op stap met je gezin, familie of vrienden

Op stap met je eigen bubbel

Onze ervaren animatoren nemen je elke weekdag mee op een onvergetelijk avontuur. Of boek een animator exclusief voor je groep.

 

Zomerkampen

Zomerkampen (8 tot 12 jaar)

Zot van de zee? Ben je op zoek naar een boeiend, avontuurlijk, creatief én innovatief zomerkampje aan zee? Horizon Educatief werkte een uniek concept uit.

Groepen

Met je groep aan zee

Plan je een uitstap naar zee met je speelpleinwerking? We werkten voor de verschillende leeftijdsgroepen een programma uit.