Onderhoudswerkzaamheden op de baan naar Horizon Educatief

Vanaf 1 februari 2014 worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de Konterdambruggen op de R31 Tweebruggenstraat. De voltooiing is voorzien tegen 15 mei. De werkzaamheden zullen hinder veroorzaken op deze gewestweg.

Om alles vlot en veilig te laten verlopen worden de volgende omleiding voorzien.

Autoverkeer
Op de A10 zal het verkeer komende van Brugge met bestemming Bredene omgeleid worden via de afslag Oudenburg en de N358 (= Stationstraat, Plassendale, Zwaanhoek, Oudenburgsesteenweg), Prins Albertlaan, Moreauxlaan. Het verkeer op de N9 komende van Brugge met bestemming Oostende wordt omgeleid via de Esperantolaan, Oudenburgsesteenweg, Stationsstraat, oprit Zandvoorde richting Oostende.

Het verkeer komende van de Verenigde Natiënlaan en de Elisabethlaan in Oostende met bestemming Bredene wordt omgeleid via de afrit Zandvoorde. Het verkeer komende van de Verenigde Natiënlaan en de Elisabethlaan in Oostende met bestemming Oostkust wordt omgeleid via de afrit Jabbeke.

Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Vergunningenstraat, Sloepenstraat en Camerlinckstraat. Verkeer op de Prinses Elisabethlaan in Bredene met bestemming Oostende wordt omgeleid via de Prins Albertlaan, Molendorpkaai/Vaartblekerstraat, Sloepenstraat en Camerlinkstraat.

Hou rekening met verkeershinder wanneer uw klas naar Horizon Educatief komt voor een sessie of themadag.
Meer informatie is steeds te vinden op de website van Stad Oostende.

This entry was posted in Geen categorie and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*