Kom krabben vangen op je verjaardag!

Hiep hiep hoera, er is er binnenkort eentje jarig! Nodig dan al je vriendjes uit voor een spetterend feest bij Horizon Educatief.

Voor wie?

Durvers tussen 8 en 12 jaar.

Wanneer?

Verjaardagsfeestjes gaan telkens door op woensdagmiddag, in het weekend of in schoolvakanties elke werkdag. De activiteit duurt een kleine 2 uur. 

Waar?

Afspraak aan de vuurtoren van Oostende op het einde van de Hendrik Baelskaai. Verder vieren kan eventueel in onze lokalen gelegen op Openluchtcentrum Duin & Zee, Fortstraat 128, 8400 Oostende. 

Inbegrepen in de prijs

1) stoere belevingsactiviteit (2u) op het strand, begeleid door een ervaren animator van Horizon Educatief

2) gratis gebruik van de sanitaire blok met toiletten en lavabo

3) gebruik van de speeltuinen en picknickbanken van openluchtcentrum Duin & Zee

4) ouders staan zelf in voor het meebrengen van eventuele hapjes of drankjes. Het gebruik van de keuken is gratis (2 kookplaten, koelkast en diepvriezer, microgolfoven, borden, glazen, bestek) mits zelf op te ruimen en af te wassen.

Praktisch

Het feestje is gratis voor de jarige en zijn/haar ouder (max. 2 volwassenen). Vriendjes betalen 8 EUR met een minimumtotaal van 64 EUR. Maximaal 15 vriendjes kunnen meevieren. Reserveer minstens 4 weken op voorhand. Er kan kosteloos geannuleerd worden tot 1 werkweek voor datum. Indien er niet tijdig geannuleerd wordt, zal een administratiekost van 25 EUR aangerekend worden.

—–


  • DD slash MM slash JJJJ