Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/3/8/3/horizon-educatief.be/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Zee(f)luisteren | Horizon Educatief, educatieve activiteiten in Oostende voor groepen

Themadagen A-Z

Zee(f)luisteren

Zee(f)luisteren

Wat zegt jullie de zee? Wat gebeurt er als jouw leerlingen met hun ogen dicht op het strand staan en de zee echt bij zichzelf binnen laten komen? Hoe ervaren zij de weidsheid, de kracht, de onstuimigheid, de ziltheid, de beweeglijkheid van de zee? Worden ze er stil van? Of net erg onrustig? Of creatief? Hoe voelen ze zich als ze met de armen open boven op een hoge duin staan? Machtig? Vrij? Of net klein en verloren?

Zee(f)luisteren laat jou en je klas de zee ervaren op een nieuwe manier.

Zee(f)luisteren is
… niet leren òver de zee maar wel leren dòòr de zee… over jezelf, over wat het contact met de zee met jou doet.
… duiken, niet in de zee… maar in jezelf, in dat specifieke plekje waar jij de wolken, het zand, de hemel, de zon, de zee, … ervaart.
… contact maken en dat contact verdiepen, vertragen en verstillen zodat de dialoog tussen jezelf en de zee gehoord en beluisterd kan worden.
… een uniek gesprek, een individuele beleving en dito expressie.
Verwacht je aan een sessie met elementen uit (kinder)yoga, mindfullness, poëzie en stilte-ervaringen, uitgepuurd in creatieve expressie.

Kom met je klas de zee ècht beleven en ervaar hoe elke leerling op zijn of haar eigen unieke wijze zee(f)luistert en daar uiting aan geeft.

DATUM Donderdag 26 september
DUUR 2 uur
DOELGROEP 2e en 3e graad lager onderwijs
MAX. 25 leerlingen
AFSPRAAKPLAATS Lokalen Horizon Educatief op Duin & Zee
LOCATIE Buiten
PRIJS (Oostendse scholen) € 65
PRIJS (andere scholen) € 90
MEER INFO info@horizoneducatief.be

——————————————————————————————————

Inschrijvingsformulier Zee(f)luisteren

Wil je reserveren voor de themadag Erfgoeddag – de nacht? Vul onderstaand formulier in.

Wij behandelen zo snel mogelijk je aanvraag. Je ontvangt binnenkort bericht of er kan ingegaan worden op uw wensen; aangevraagde sessie, beschikbaarheid datum, beschikbaarheid lokalen, beschikbaarheid animatoren. Wanneer je keuze niet meer ingewilligd kan worden, zal een alternatief moment voorgesteld worden.

GELIEVE PER KLAS OF THEMADAG ÉÉN FORMULIER IN TE VULLEN.

Bookmark the permalink.