Themadagen A-Z

Week van de Smaak

Week van de Smaak

Altijd al een echte natuurkok willen worden? Tijdens Week van de Smaak trekken we samen op tocht en ontdekken we wat voor lekkers onze kust ons te bieden heeft. We snuisteren tussen het duingras, voelen en ruiken wat we later in de keuken kunnen gebruiken. We proeven de zoute zee en maken kennis met zijn bewoners. Daarna duiken we ons restaurant in om samen met Kok Kramikkel en Chef Madeleine al het lekkers om te toveren tot culinaire kunstwerkjes. En als schelp op de taart maken we nog een heerlijk gezond toetje!

DATUM 15 – 24 november 2017
DUUR 2u
DOELGROEP 3de kleuter + 1ste graad lager onderwijs
MAX. 25 leerlingen
AFSPRAAKPLAATS Lokalen Horizon Educatief
LOCATIE buiten en binnen
PRIJS (Oostendse scholen) € 60
PRIJS (andere scholen) € 75
MEER INFO Ruth Teerlynck| Verantwoordelijke Natuur- en milieueducatie | ruth.teerlynck@horizoneducatief.be | 059 322183

De inschrijvingen voor deze themadag zijn afgesloten.

Bookmark the permalink.