Op de onderstaande kaart kan je alle locaties van onze activiteiten terug vinden, zoom in en klik op de icoontjes voor detail informatie

Met de wagen

Neem de E40/A10 Brussel – Oostende. Op het einde van de snelweg neem je net voor de rotonde de afslag richting Bredene. Aan de vijfde verkeerslichten sla je linksaf. Je bereikt openluchtcentrum Duin & Zee. Parkeren kan op de grote parking van Hangtime. Wandel de Kraaieneststraat door en je komt de lokalen van Horizon Educatief tegen op het einde van dit doodlopend steegje. Het eerste gebouw aan de slagboom is het onze.  

Met het openbaar vervoer

Horizon Educatief is vlot bereikbaar met de kusttram. Aan het station van Oostende vertrekt elke 20 minuten een tram richting Knokke station.  U stapt af aan de 2de halte; Oostende – Duin en Zee. Vanaf deze halte is het via de Kraaieneststraat hooguit 5 minuten wandelen tot aan de lokalen van Horizon Educatief. 

Meer info over de uren van de kusttram vind je op www.delijn.be/dekusttram

Parking

Ter hoogte van Hangtime in de Fortstraat 128 bevindt zich een ruime parking waar leerlingen vlot en veilig afgezet en opgehaald kunnen worden door ouders en/of leerkrachten die voeren. De ruime parking biedt ook voldoende plaats om gedurende een volledige dag gratis te parkeren. 

Klassen die met de fiets naar Horizon Educatief komen, kunnen hun fiets kwijt in één van de vele fietsenstallingen op het openluchtcentrum.