Sessies A-Z

Bordje zeewier | Koken met het voedsel van de toekomst

Bordje zeewier | Koken met het voedsel van de toekomst

Zeewieren en algen komen overal ter wereld voor in zoet, brak en zout water. Maar ook in ons dagelijks leven zijn ze in allerlei producten te vinden. Wist je dat er zeewier in verf, cosmetica en medicijnen verwerkt zit? Ook in de keuken wordt zeewier steeds populairder. Zeewier zit boordevol eiwitten en kan dienst doen als vlees- en zoutvervanger. In deze vegetarische kookworkshop koken we er zwierig op los met zeewier als basisingrediënt. We gaan creatief aan de slag met verschillende soorten zeewier. Sushi maken hoort er zeker bij, maar we verrassen je smaakpapillen met heel wat nieuwe recepten. Ontdek de voordelen van dit zilte goud en proef de groente van de toekomst in deze actieve workshop.

DOELGROEP 1ste (mits extra begeleider) + 2de + 3de graad lager onderwijs
DUUR 2u
MIN. 15 leerlingen
MAX. 25 leerlingen
AFSPRAAKPLAATS Horizon Educatief
LOCATIE Binnen
PRIJS (Oostendse scholen) € 4 per leerling
PRIJS (andere scholen) € 5 per leerling
MEER INFO Sarah Speleers | Verantwoordelijke reservatie & facturatie | info@horizoneducatief.be

——————————————————————————————————

Inschrijvingsformulier Bordje Zeewier

Wil je reserveren voor de sessie Bordje Zeewier? Vul hieronder onderstaand formulier in.

Wij behandelen zo snel mogelijk uw aanvraag. Je ontvangt binnenkort bericht of er kan ingegaan worden op uw wensen; aangevraagde sessie, beschikbaarheid datum, beschikbaarheid lokalen, beschikbaarheid animatoren. Wanneer uw keuze niet meer ingewilligd kan worden, zal een alternatief moment of alternatieve sessie voorgesteld worden.

GELIEVE PER KLAS OF SESSIE ÉÉN FORMULIER IN TE VULLEN.


  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Bookmark the permalink.