Sessies A-Z

Het Erfgoed Rescue Team | Erfgoed ontdekken ism Erfgoedcel Kusterfgoed

Het Erfgoed Rescue Team | Erfgoed ontdekken ism Erfgoedcel Kusterfgoed

Wil je je leerlingen laten kennismaken met erfgoed dat typisch is voor onze kust? Dan is het Erfgoed Rescue Team iets voor jou! Erfgoedcel Kusterfgoed werkte dit educatieve pakket uit dat je zowel als begeleide sessie met animator kan boeken als onbegeleid als koffer kan ontlenen om zelf mee aan de slag te gaan in je klas. Het pakket neemt je leerlingen mee langs een boeiend verhaal over vissers en hun bijgeloof en over de kust als vakantieoord. Op creatieve en interactieve manier leren de kinderen zo het begrip ‘erfgoed’ kennen en staan ze stil bij het roerende en immateriële erfgoed dat typisch is voor onze kust. Hedendaagse taferelen worden verbonden met beelden van vroeger, visserskledij wordt bekeken en gepast en in een spannend verhaal komen de leerlingen alles te weten over de Roesschaert, een verschrikkelijke zeeduivel. Op het einde van het parcours kroont Kusterfgoed elke leerling tot lid van het “Erfgoed Rescue Team”.

DOELGROEP 2de en 3de graad lager onderwijs
DUUR 2u
MAX. 25 leerlingen
LOCATIE binnen
Scholen uit Oostende, Middelkerke, De Haan en Blankenberge kunnen kiezen of ze de activiteit op hun school laten doorgaan of bij Horizon Educatief zelf.
Voor alle andere scholen gaat deze sessie door bij Horizon Educatief.
PRIJS (scholen Oostende, Middelkerke, De Haan, Blankenberge) € 80
PRIJS (andere scholen) € 90
PRIJS (verenigingen) op aanvraag
MEER INFO info@horizoneducatief.be | 059 322183

——————————————————————————————————

Inschrijvingsformulier Het Erfgoed Rescue Team

Wil je reserveren voor de sessie Het Erfgoed Rescue Team? Vul hieronder onderstaand formulier in.

Wij behandelen zo snel mogelijk uw aanvraag. Je ontvangt binnenkort bericht of er kan ingegaan worden op uw wensen; aangevraagde sessie, beschikbaarheid datum, beschikbaarheid lokalen, beschikbaarheid animatoren. Wanneer uw keuze niet meer ingewilligd kan worden, zal een alternatief moment of alternatieve sessie voorgesteld worden.

GELIEVE PER KLAS OF SESSIE ÉÉN FORMULIER IN TE VULLEN.


  • DD slash MM slash JJJJ

Bookmark the permalink.