Op stap in je eigen bubbel

Wil je onze kust ten volle beleven en doe je dit liefst met je eigen bubbel? Reserveer dan een animator voor jouw groep alleen en ga veilig op stap.

 

Krabben vangen – Veldwerk voor durvers!

Het is al een oud vermaak maar het blijft leuk: krabbetjes vangen. Maak het aas vast in het netje, hang het net aan de reling en laat het in het water zakken. Na een tijdje halen we de krabbennetten op om te zien wat de vangst van de dag is. Onze krabbenspecialist vertelt je alles over deze interessante dieren maar de dieren determineren, dat doe je natuurlijk zelf! Via allerhande doe-opdrachten kom je nog meer te weten over het gedrag, de levenscyclus en het voedsel van krabben. En na het krabben vangen krijgen alle dieren uiteraard terug de vrijheid!

Koning(in) aan zee

Al ooit je intrede gedaan in de stad als een echte koning met parade? Een standbeeld nagebootst in tableaux-vivant? De sterfkamer van onze eerste koningin bezocht? Onze koninklijke tocht biedt jou en je gezin een niet-alledaagse ontmoeting met tastbare, sprekende sporen van koninklijke aanwezigheid in het Oostende van vroeger en nu. Een actieve, spannende en speelse tocht met talrijke doe-opdrachten voor het hele gezin in de Oostendse binnenstad! 

Windpainting – samen schilderen met wind en zee!

Welkom in de kleurrijke magie van zandschilderen op het strand! Samen met je gezinsleden ga je op het strand een heus kunstwerk maken met zand en aanspoelsels en het vervolgens inkleuren met de prachtigste kleuren. Geïnspireerd door het werk van Land Art-kunstenaar Bob Verschueren begeleiden we jullie in het maken van monumenten voor één dag. Het samenspel van licht en schaduw, vormen en lijnen, gekleurd krijt en wind leiden gegarandeerd tot unieke, fotogenieke resultaten!

Inschrijvingsformulier Animator op aanvraag

Wil je een reservering voor een groep maken? Vul onderstaand formulier in.

Wij behandelen zo snel mogelijk uw aanvraag. Je ontvangt binnenkort bericht of er kan ingegaan worden op uw wensen. Wanneer uw keuze niet meer ingewilligd kan worden, zal een alternatief moment of alternatieve sessie voorgesteld worden.


 • DD slash MM slash JJJJ


 • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 10 in.
 • Prijs:
  75,00 €


 • Prijs:
  65,00 €


 • Prijs:
  65,00 €


 • 0,00 €